Tarieven

Bekijk onze tarieven

Bij Incomtech begrijpen we dat elk project uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte tarieven aan voor onze web design diensten. Onze tarieven zijn gebaseerd op verschillende factoren zoals de omvang van het project, de complexiteit van het ontwerp en de benodigde functionaliteiten. 

Met onze SEO vriendelijke aanpak, zorgen we ervoor dat uw website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. 

Wilt u meer weten over onze tarieven voor het laten maken van een website en onze SEO vriendelijke aanpak? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het creëren van een website die voldoet aan al uw wensen en eisen.

Wordpress website laten maken Maastricht
Wordpress website laten maken Maastricht

Standaard

1500,- Start prijs - Ex. btw.
 • Maatwerk
 • Tot 5 pagina's
 • Strategie consultatie
 • Alles up-to-date
 • Gratis stockfoto's
 • 1 Maand gratis support

Extra

2000,- Start prijs - Ex. btw.
 • Maatwerk
 • 5-8 pagina's
 • Strategie consultatie
 • Alles up-to-date
 • Gratis stockfoto's
 • 1 Maand gratis support

Webshop

2500,- Start prijs
Ex. btw.
 • Maatwerk
 • 20 producten
 • Strategie consultatie
 • Alles up-to-date
 • Gratis stockfoto's
 • 1 Maand gratis support

Staat uw voorkeur er niet tussen?

Bij ons web design bureau begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft en daarom bieden we verschillende tarieven voor onze diensten aan. We hebben onze tarieven zo goed mogelijk afgestemd op de meest voorkomende behoeften van onze klanten, maar we weten dat dit niet voor iedereen van toepassing kan zijn. Daarom bieden we ook gepersonaliseerde offertes aan. Staat uw voorkeur er niet tussen? Laat het ons dan weten en wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u op. Op deze manier kunnen we u helpen om de perfecte oplossing te vinden die past bij uw specifieke wensen en budget. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we u kunnen helpen.

Onderhoud en beveiliging

€50,- per maand

Zoekmachine optimalisatie

variërend

Extra pagina's

€100,- per pagina

Extra talen

€250 per taal

Onze opties

Wilt u uw project volledig maken? Kies dan voor een of meer van onze aanvullende diensten. Wilt u uw website aanvullen met zoekmachine optimalisatie? Dit kan alleen via een vrijblijvende offerte.

Succesvolle projecten
0 +
Tevreden klanten
0 +
Leverbaarheid
0 %
Dagen hulpzaam
0

Veel gestelde vragen.

Ben je snel op zoek naar een antwoord op je vraag?
Neem dan snel onze veel gestelde vragen door en krijg antwoord op je vraag.

WordPress is een open source content management systeem (CMS) dat gebruikt kan worden om dynamische websites en blogs te maken. Het is een van de meest populaire platforms voor het bouwen van websites, en wordt door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. WordPress is een flexibel en gebruiksvriendelijk CMS dat u de mogelijkheid biedt om uw website gemakkelijk aan te passen en te updaten, zonder dat u technische kennis nodig heeft. Het is ook zoekmachinevriendelijk en kan geoptimaliseerd worden voor betere prestaties en beveiliging.

De kosten voor een WordPress-website kunnen variëren, afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Bij Incomtech bieden we op maat gemaakte oplossingen en kunnen we u een offerte op maat geven op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en we zullen u graag verder helpen.

De tijd die nodig is om een WordPress-website te maken, hangt af van de omvang en complexiteit van het project. Voor een eenvoudige website kan het enkele dagen duren, terwijl het voor een meer complexe website enkele weken kan duren. Bij Incomtech werken we echter efficiënt en in nauwe samenwerking met onze klanten om projecten op tijd af te ronden.

Ja, we bieden hosting en onderhoudsdiensten aan voor WordPress-websites. Onze hostingoplossingen zijn ontworpen om uw website veilig en snel te houden, en we bieden ook regelmatige back-ups, updates en beveiligingscontroles. We begrijpen dat uw website een belangrijk onderdeel is van uw bedrijf, en daarom bieden we een hoogwaardige onderhoudsdienst om ervoor te zorgen dat uw website altijd goed presteert en up-to-date blijft.

Er zijn verschillende manieren om uw WordPress-website te optimaliseren voor zoekmachines. Bij Incomtech zijn we experts in zoekmachineoptimalisatie (SEO) en kunnen we u adviseren over de beste praktijken voor het verbeteren van uw website-ranking. Enkele tips voor het optimaliseren van uw WordPress-website voor zoekmachines zijn het gebruik van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van uw titels en beschrijvingen, het verbeteren van de laadtijd van uw website en het opbouwen van relevante links naar uw website.

Ja, u kunt uw WordPress-website zelf bijwerken en beheren met behulp van de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface van WordPress. We bieden ook training en ondersteuning om u te helpen uw website zelf te beheren. Als u echter liever heeft dat wij het beheer van uw website overnemen, bieden we ook beheer- en onderhoudsdiensten aan.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.