Over ons

Over incomtech

Welkom bij Incomtech, een toonaangevend webdesignbedrijf in Maastricht dat gespecialiseerd is in het leveren van op maat gemaakte WordPress-website-oplossingen en zoekmachineoptimalisatie aan bedrijven van elke omvang. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw nieuwe WordPress-website te laten maken in Maastricht, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons team van deskundige ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers werkt nauw samen met klanten om maatwerkwebsites te leveren die de aandacht trekken en conversies genereren. Of u nu een eenvoudige website nodig heeft om uw aanwezigheid online te vestigen of een complexe e-commerce site nodig heeft, wij hebben de expertise om aan uw behoeften te voldoen.

Wordpress website laten maken Maastricht
Wordpress website laten maken Maastricht
WordPress Website laten maken Maastricht

Betrouwbare partner

Bij Incomtech streven we er altijd naar om de nieuwste technologieën en trends op het gebied van WordPress-website-ontwikkeling te gebruiken, zodat onze klanten een voorsprong hebben op hun concurrenten. Onze websites zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat betekent dat uw website beter vindbaar zal zijn voor uw doelgroep.

Dus, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het laten maken van uw WordPress-website in Maastricht, neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen uw online aanwezigheid te verbeteren en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Succesvolle projecten
0 +
Tevreden klanten
0 +
Leverbaarheid
0 %
Dagen hulpzaam
0

Veel gestelde vragen.

Ben je snel op zoek naar een antwoord op je vraag?
Neem dan snel onze veel gestelde vragen door en krijg antwoord op je vraag.

WordPress is een open source content management systeem (CMS) dat gebruikt kan worden om dynamische websites en blogs te maken. Het is een van de meest populaire platforms voor het bouwen van websites, en wordt door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. WordPress is een flexibel en gebruiksvriendelijk CMS dat u de mogelijkheid biedt om uw website gemakkelijk aan te passen en te updaten, zonder dat u technische kennis nodig heeft. Het is ook zoekmachinevriendelijk en kan geoptimaliseerd worden voor betere prestaties en beveiliging.

De kosten voor een WordPress-website kunnen variëren, afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Bij Incomtech bieden we op maat gemaakte oplossingen en kunnen we u een offerte op maat geven op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en we zullen u graag verder helpen.

De tijd die nodig is om een WordPress-website te maken, hangt af van de omvang en complexiteit van het project. Voor een eenvoudige website kan het enkele dagen duren, terwijl het voor een meer complexe website enkele weken kan duren. Bij Incomtech werken we echter efficiënt en in nauwe samenwerking met onze klanten om projecten op tijd af te ronden.

Ja, we bieden hosting en onderhoudsdiensten aan voor WordPress-websites. Onze hostingoplossingen zijn ontworpen om uw website veilig en snel te houden, en we bieden ook regelmatige back-ups, updates en beveiligingscontroles. We begrijpen dat uw website een belangrijk onderdeel is van uw bedrijf, en daarom bieden we een hoogwaardige onderhoudsdienst om ervoor te zorgen dat uw website altijd goed presteert en up-to-date blijft.

Er zijn verschillende manieren om uw WordPress-website te optimaliseren voor zoekmachines. Bij Incomtech zijn we experts in zoekmachineoptimalisatie (SEO) en kunnen we u adviseren over de beste praktijken voor het verbeteren van uw website-ranking. Enkele tips voor het optimaliseren van uw WordPress-website voor zoekmachines zijn het gebruik van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van uw titels en beschrijvingen, het verbeteren van de laadtijd van uw website en het opbouwen van relevante links naar uw website.

Ja, u kunt uw WordPress-website zelf bijwerken en beheren met behulp van de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface van WordPress. We bieden ook training en ondersteuning om u te helpen uw website zelf te beheren. Als u echter liever heeft dat wij het beheer van uw website overnemen, bieden we ook beheer- en onderhoudsdiensten aan.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.