Web Ontwikkeling

Leer ons kennen!

Webdevelopment is een overkoepelende term die staat voor alle werkzaamheden die gepaard gaan met het maken van een website. De ontwikkeling van een site kan uitgevoerd worden door één of meerdere personen afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project.

Voordelen van web ontwikkeling

factoren voor succes

Hoe wij werken

Web Ontwikkeling

Project aanvragen
Heb je interesse in onze diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Intake gesprek
Nadat je een project hebt aangevraagd volgt er een intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen voor de website en bekijken we wat je website allemaal nodig heeft om een geweldige indruk achter te laten. Dit gesprek kan digitaal of fysiek plaats vinden.
1e sprint demo
Wij werken met sprints. Een sprint is een tijdsperiode om aan een tussen oplevering te werken. Bij ons is elke sprint 1 week. Na de eerste week nemen we contact met je op om de voortgang van de website te bespreken en te demonstreren.
2e sprint demo
Nadat de eerste sprint demo heeft plaats gevonden gaan we aan de slag met alle ontvangen feedback. In week 2 zal nog een meeting plaats vinden om de voortgang te bespreken.
3e sprint demo
Net als bij de tweede sprint demo verwerken wij de feedback van de vorige sprint en demonstreren wij in week 3 de voortgang van je website.
Oplevering
In de laatste sprint ronden we het project af en bij goedkeuring van onze klant leveren we het project op. We zorgen er ook voor dat de website online komt te staan. Na dit proces vindt de facturatie plaats.
1
2
3
4
5
6

Je website laten hosten & onderhouden

Laat je website onderhouden en voorkom website inbraak en lange laad tijden.

Je website laten onderhouden is van groot belang. Geïnstalleerde plugins komen regelmatig met nieuwe updates. Wanneer deze verouderen, kunnen hackers hier gebruik van maken en op je website inbreken. Wanneer plugins verouderen wordt je website trager. Dit resulteert in een minder goede vindbaarheid in Google. Voorkom deze problemen met ons onderhoud pakket.

Onze onderhoud diensten:

WordPress

Onze professionals maken websites in WordPress CMS. WordPress is makkelijk om zelf te gebruiken na het maken van je website.

Elementor

Al onze websites worden gemaakt met behulp van Elementor Pro. Elementor Pro is een premium page-builder tool die veel mogelijkheden biedt.

Uniek Design

Al onze websites zijn 100% uniek. Dit wilt zeggen dat je website precies gemaakt wordt zoals je het zelf wilt!

Responsive

Wil je je nieuwe website bekijken op je telefoon of je tablet? Dat is geen probleem. Al onze websites zijn 100% responsive.

Wat is web ontwikkeling?

Web ontwikkeling is een verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met het maken en vormgeven van websites en websitefuncties. Bij web development draait het voornamelijk om webdesign, programmeren en het beheren van webservers. 

incomtech grid

Verschil web design & web ontwikkeling

Ontwerp omvat de mockups en creatieve concepten die aan werk zijn gekoppeld. Ontwikkeling (met betrekking tot webontwikkeling) omvat het gebruik van code zoals HTML, CSS of Javascript om die mockups om te zetten in websites of webapplicaties.

incomtech grid

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt.