Leer ons kennen!

Websites heb je in alle soorten en maten, wat je waarschijnlijk wel eens is opgevallen is dat je snel een eerste indruk krijgt bij het bezoeken van een website. Als persoon of organisatie wil je natuurlijk een goede eerste indruk achterlaten. Webdesign is hier cruciaal bij.

Voordelen van web design

factoren voor succes

Hoe wij werken

Web Design

Figma

In het begin van het project zullen we een gesprek aangaan om de eisen en wensen van je nieuwe website te bespreken.

Pixel Perfect

Na het gesprek gaan onze professionals aan de slag met het maken van een technische tekening in het programma Figma.

Revisions

Er zullen meerdere gesprekken plaatsvinden tussen de designers en de opdrachtgever om de website precies volgens wens te ontwerpen.

Huisstijl

Onze designers houden je eigen huisstijl goed in het oog. De website wordt hierop gebaseerd. Denk hierbij aan je logo of je visitekaartje.

Wat is web design?

Onder webdesign verstaan we het vormgeven van websites, maar de term wordt vaak wat breder gebruikt. Naast het design wordt er ook gesproken over het technisch ontwikkelen van websites. Deze twee aspecten worden echter door verschillende personen uitgevoerd. Er wordt daarom onderscheid gemaakt tussen het werk dat zich richt op de voorkant van websites (webdesign) en web development.

incomtech grid

Verschil web design & web ontwikkeling

Ontwerp omvat de mockups en creatieve concepten die aan werk zijn gekoppeld. Ontwikkeling (met betrekking tot webontwikkeling) omvat het gebruik van code zoals HTML, CSS of Javascript om die mockups om te zetten in websites of webapplicaties.

incomtech grid

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt.