Technische SEO

Leer ons kennen!

Technische SEO gaat over het verbeteren van technische aspecten van je website om je ranking in de zoekmachines te verbeteren. Voorbeelden van technische SEO zijn: De snelheid waarmee je website laadt, de gebruikersvriendelijkheid van je website & de leesbaarheid voor de zoekmachine van je website.

Voordelen van technische seo

factoren voor succes

Hoe wij werken

Technische SEO

1. Analyse

We beginnen met een analyse van je huidige website. Hier bekijken we waar de pijnpunten liggen.

2. Verwerking

Na een bespreking gaat een van onze professionals de pijnpunten verhelpen.

3. Iteratie

Wanneer er aan de website gewerkt wordt, worden er sessies gehouden om de verbeteringen te monitoren.

4. Scoren!

Nadat alle pijnpunten verholpen zijn, gaat je website hoger scoren in zoekmachines zoals Google.

Wat is technische SEO?

De basis van een website is de codetaal waaruit de website is opgebouwd. Google stelt eisen aan de code, omdat zij door deze code heen crawlen (lezen) en van daaruit bepalen wat de inhoud van de website is. Hoe helderder de code, hoe makkelijker Google hier doorheen komt en kan bepalen of de content aansluit op de zoekopdracht in de zoekmachine.

incomtech grid

Waarom technische SEO?

Voor vrijwel iedere website geldt dat het organische websitebezoek een van de belangrijkste KPI’s is om te meten. Daarnaast moet het aantal crawlfouten op jouw website zo laag mogelijk zijn voor zoekmachines om effectief jouw website te crawlen en te indexeren, is het verstandig om alle URL’s op jouw website beschrijvend en goed opgebouwd te maken en speelt de laadtijd van jouw pagina’s een grote rol in de ranking van jouw website in de zoekmachines.

incomtech grid

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt.