Social-media marketing

Leer ons kennen!

Social Media Marketing  is een marketingtechniek waarbij sociale media worden ingezet met als doel marketing doelstellingen te realiseren. Het is een interactieve vorm van marketing gericht op het aangaan van een dialoog. Echter is het een middel en geen doel. Het moet dus alleen ingezet worden als het bedrijf en de markt hiervoor geschikt zijn.

Voordelen van email marketing

factoren voor succes

Hoe wij werken

Social-media marketing

Facebook Ads

Ben je benieuwd of adverteren op Facebook zinvol is voor jouw bedrijf? De kans is groot dat het antwoord op die vraag ‘ja’ is!

Instagram Ads

Met het brede aanbod aan mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid waar het platform om bekend staat, kan iedereen adverteren op Instagram.

Google Ads

Een van de voordelen van Google Ads is dat je heel precies kunt aangeven welke doelgroep op welke apparaten - mobiel, desktop of tablet - de advertenties ziet.

LinkedIn Ads

Doordat LinkedIn volledig op het zakelijke contact gericht is, zijn de gebruikers ook ingesteld op zakelijke onderwerpen. Op deze eigenschappen kunnen ondernemingen goed inspelen.

Wat is social-media marketing?

Social media marketing is een vorm van internet marketing waarbij social media netwerken worden ingezet als marketinginstrument. Het doel van social media marketing is de creatie en distributie van content die door gebruikers gedeeld wordt met hun sociale netwerk. Op deze manier kan social media marketing ingezet worden voor branding en het vergroten van bereik onder potentiele kalnten.

incomtech grid

Hoe draagt het bij?

Je vraagt je dus af waarom Social Media Marketing te gebruiken? Social Media zijn om te beginnen een van de meest stressvrije en winstgevende digitale marketingplatforms die gebruikt worden om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Social Media kunnen je helpen opgemerkt te worden op evenementen en media-aandacht te genereren. 

incomtech grid

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt.