Leer ons kennen!

Om de lokale vindbaarheid van een bedrijf te kunnen verbeteren aan de hand van SEO, zijn speciale methoden nodig. Deze technieken zijn meer specifiek dan wanneer er sprake is van reguliere zoekmachine optimalisatie. Om het beheer en de toepassing makkelijker te maken, kun je gebruik maken van tools en diensten die speciaal zijn ontworpen voor lokale SEO.

voordelen van lokale seo

factoren voor succes

Hoe wij werken

Lokale SEO

1. Analyse

We beginnen met een analyse van je huidige website. Hier bekijken we waar de pijnpunten liggen.

2. Verwerking

Na een bespreking gaat een van onze professionals de pijnpunten verhelpen.

3. Iteratie

Wanneer er aan de website gewerkt wordt, worden er sessies gehouden om de verbeteringen te monitoren.

4. Scoren!

Nadat alle pijnpunten verholpen zijn, gaat je website hoger scoren in zoekmachines zoals Google.

Wat is lokale SEO?

Lokale SEO is interessant voor organisaties met een lokale focus of een of meerdere fysieke adressen. Eigenlijk kan bijna iedere organisatie op de een of andere manier profiteren van lokale SEO. Zelfs als organisatie met een landelijke focus, kun je een strategie hebben om beter zichtbaar te worden in de lokale resultaten. In hoeverre local SEO een kans heeft, hangt helemaal af van jouw markt en het zoekgedrag van potentiële klanten.

incomtech grid

Waarom lokale SEO?

Lokale SEO is erg interessant voor bedrijven omdat er constant zoekopdrachten worden uitgevoerd vanaf verschillende locaties. Dit komt door de sterke groei van het aantal gebruikers van mobiele apparaten. Google wil altijd het beste resultaat voor de gebruiker laten zien, dus de locatie heeft een steeds prominentere rol gekregen.

incomtech grid

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt.