E-mail marketing

Leer ons kennen!

E-mail marketing is een vorm van direct marketingcontent marketing en internet marketing. Je gebruikt een mailinglijst met geïnteresseerden die zich daar zelf voor opgegeven hebben en die graag van je horen.

Deze mensen stuur je regelmatig (maandelijks of wekelijks bij voorkeur) een e-mail met informatie over je bedrijf of je vakgebied. Je vertelt ze over acties en aanbiedingen, nieuwe producten, nieuwe ontwikkelingen of andere interessante informatie die met jouw branche te maken heeft.

Voordelen van email marketing

factoren voor succes

Hoe wij werken

Email Marketing

Mailchimp

Mailchimp maakt het opstellen en versturen van nieuwsbrieven en e-mails aan grote groepen namelijk appeltje-eitje.

Personal CRM

Creëer vanaf dag 1 een sterkere band met uw klanten en vind alles wat u nodig heeft om relevante gesprekken met uw mensen te voeren.

Segmentation

Het Mailchimp dashboard toont u vooraf gemaakte segmenten zoals toplocaties & recente bronnen van groei

Demographics

Mailchimp maakt het gemakkelijk om inzicht te krijgen in uw publiek, vanuit vogelperspectief of op individueel niveau.

Wat is e-mail marketing?

E-mailmarketing is een vorm van direct marketing waarbij je (potentiële) klanten direct benadert door middel van een e-mail. Het doel hiervan is om nieuwe klanten te werven, bestaande klanten te overtuigen en werkt daarnaast ook goed als middel voor relatiebeheer.

incomtech grid

Relevantie is essentieel!

De tijd dat je een consument met een simpele nieuwsbrief tot aankoop weet te verleiden is helaas voorbij. Tegenwoordig tel je enkel en alleen mee als je superrelevant bent voor je (potentiële) klant. Een boodschap in bijvoorbeeld een nieuwsbrief moet dus volledig aansluiten op de behoefte. Krijg je dit niet voor elkaar? Dan zal de lezer niet overgaan tot actie en wil hij of zij zelfs misschien niet eens langer lid blijven. 

incomtech grid

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt.